TORNADO

POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO DEJAN MILENKOVIĆ

zlatna_medalja_za_kvalitet

ZLATNA MEDALJA ZA KVALITET

O nama

Porodično poljoprivredno gazdinstvo koje već dugi niz godina proizvodi ajvar i ostalu slanu i slatku zimnicu na tradicionalan način, registrovano je 2015g.
Svoj proizvodni program baziramo na bogatoj i zdravoj sirovinskoj osnovi južnomoravskog kraja i tradicionalnoj tehnologiji.
Želimo da kvalitetom i raznovrsnošću svojih proizvoda budemo zastupljeni u većim lancima prodaje ekološki zdrave hrane koja će sigurno biti konkuretna.

Danas velike industrije spremaju zimnicu gde kvalitet i ukus nisu u prvom planu,već pokušavaju da se približe što više kupovnoj moći stanovništva.
Mi se prilikom prozvodnje pridržavamo stare i proverene recepture gde do izražaja dolazi ukus voća i povrća, bez dodataka aditiva, vestačkih boja i aroma ili nekih industrijskih dodataka koji doprinose količini, ali istovremeno kvare ukus.
Proces proizvodnje sastoji se iz niza „finesa“ i pojedinačnih tajni u pripremi, uključujući i pravovremeno dodavanje ostalih začina i sastojaka kao i vreme prženja i starinski i tradicionalni način pasterizacije.
Odgovorno tvrdimo da je nasa zimnica iskontrolisana „od njive do trpeze ”, pripremana ručno, na šporetima na drva, uz preduzete sanitarne mere i bilo kakvih hemiskih dodataka.
Kako je tržište danas sve zahtevnije, ulažemo u kvalitet proizvoda kontinuirano i o njima vodimo računa, jer samo sa dugoročnim ulaganjima u kvalitet možemo očekivati da pridobijemo nove i zadržimo stare kupce.
Kvalitet nam je ključan za povećanje poslovanja. zato smo se u potpunosti posvetili ovom poslu, odlučni smo da očuvamo vrhunski kvalitet koji smo postigli i nećemo učiniti ništa što bi moglo da ga ugrozi. Očekujemo rast potražnje za našim proizvodima u narednom periodu, ali nećemo ići dalje glavom bez obzira, i jednostavno nećemo primati narudžbine i nove mušterije ako ne budemo sigurni da ćemo moći taj kvalitet i da isporučimo.
Plasmanom naših proizvoda na tržištu, želimo da predstavimo mušterijama jedan nov, kvalitetan ukus, kakav do sada nisu imali prilike da sretnu u Srbiji.
Kada jednom probate, pamtićete taj ukus, i tražiti ga ponovo. Prvim zalogajem, uočićete razliku od svega što ste do tada probali. Naš proizvod prodaje sam sebe jer je kvalitetan, a kvalitet uvek nađe svoj put do kupca.

Misija

Uporedo vršimo obradu zemljišta za organsku proizvodnju, na kojoj bi uzgajali povrće koje ćemo upotrebiti za preradu naših proizvoda. Želimo da se priključimo organskoj proizvodnji koja uključuje kontrolu i sertifikaciju proizvodnje (kontrola „od njive do trpeze“).
Želimo da naš proizvod bude:
- definisan
- kontrolisan
- sertifikovan
Ne želimo dodavati bilo kakva sredstva koja potrošače mogu dovesti u zabludu u pogledu prave prirode proizvoda! Princip i naše zalaganje je očuvanje zdravlja, sadašnjih i budućih generacija, kao i blagostanje ekosistema. Naše ambicije su jako velike, tako da uz vašu pomoć možemo ostvariti svoje ciljeve.